Moszkva Antikvárium Budapest Könyvfelvásárlás MOSZKVA ANTIKVÁRIUM ALBA KÖNYVÉPÍTŐ KFT.
Moszkva Antikvárium Budapest Könyvfelvásárlás

Moszkva Antikvárium Budapest

Budapesti antikvárium, ahol széles választékból válogathat a modern, antik és régi könyvek közül. A Széll Kálmán téren található antikváriumunk minden nap várja a használt könyvek vételét vagy vásárlását tervezőket. Az antikvár könyvekkel kapcsolatos tapasztalatunknak köszönhetően már több ezer antikvár könyvkedvelőnek segítettünk megtalálni azon használt könyveket, melyeket már évek óta kerestek.

 
Moszkva Antikvárium Budapest Könyvfelvásárlás

Antikváriumi könyvek felvásárlása

Vásárolunk antikvár modern, antik és régi használt könyveket. Mindemellett felvásárolunk papírrégiségeket, kéziratokat. Amennyiben szeretné eladni használt könyvét, látogasson el budai antikváriumunkba vagy hívjon minket kérdéseivel telefonos elérhetőségünkön.

 
Moszkva Antikvárium Budapest Könyvfelvásárlás

Antikváriumi könyvek eladása

Természetesen nem csak használt könyvfelvásárlás történik üzletünkben, hanem széles antikváriumi könyvkínálatunkkal állunk minden könyvszerető rendelkezésére. Budapesti könyvesboltunkban szinte bármilyen könyvkategória megtalálható, jöjjön el hozzánk és válassza ki legújabb antikvár könyvét.

 

Antikváriumi könyvkategóriák


Mesekönyvek Ifjúsági irodalom Művészettörténet Ezotéria Természetgyógyászat Néprajz Természettudományok (fizikai, kémia, földrajz, biológia) Vadászat Útikönyvek Irodalomtörténet Sci-fi Fantasy Krimi Romantikus könyvek Szépirodalom Versek Drámák Történelem Szakácskönyvek Tankönyvek Társadalomtudomány Közgazdaságtan Jog Pszichológia Filozófia Vallás Hobbi Műszaki Sport Szótár Nyelvkönyv Idegen nyelvű könyvek Régi könyvek
 

Antikváriumi könyvek képekben


 

Antikvárium vásárlói vélemények

Mindenkinek csak ajánlani tudom a budapesti Moszkva Antikváriumot. Egyetemistaként sokszor kutatok régi, antikvár könyvek után akár heti szinten is eldugottabb antikváriumokban, mert azok egyáltalán nem vagy csak távoli könyvtárakban lennének elérhetők. Több budapesti antikváriumot bejártam, mire rátaláltam erre a fantasztikusan széles választékkal rendelkező antikváriumra. A munkatársak segítőkészsége és elhivatottsága páratlan, rengeteg könyvet segítettek már megtalálni!
 

Az olvasás iránti szeretetem miatt gyakran vezet utam antikvár könyveket árusító helyekre, így jutottam el ebbe a nagyon jól megközelíthető helyen levő, Széll Kálmán téri antikváriumba is. Általában régi, különleges kiadványok, antikváriumi könyvek után kutatok, hogy gyűjteményemet még tovább bővíthessem. Az itt tapasztalt kínálat lenyűgöző, bármikor szívesen keresgélek ennek a budapesti antikváriumnak a polcain.

 

Nyugdíjamból nem engedhetem meg magamnak a drága, új könyveket, de végre találtam egy olyan antikváriumot Budapesten, ahol kellemes környezetben, kedves dolgozók figyelmétől övezve, jutányos áron juthatok antikvár könyvekhez. Az antikvárium egyedi hangulatában szeretek a kedvenceim után kutatni, szinte új példányok is kerültek már hozzám így.

 

A bolt elérhetősége


MOSZKVA ANTIKVÁRIUM - Alba Könyvépítő Kft. - Könyvfelvásárlás

Cím: Budapest 1024, Széll Kálmán tér 3.
Telefon: 06 20 387 4140 (Nagy Andrea)
Nyitvatartás: Nyitvatartás: Hétfő‑péntek: 10:00 ‑ 18:00 Szombat: 9:00 ‑ 13:00
Email: moszkvaantikvarium@gmail.com
Facebook: facebook.com/moszkvaantikvarium
 

Kapcsolatfelvétel

 
Küldés