Moszkva Antikvárium Budapest Könyvfelvásárlás MOSZKVA ANTIKVÁRIUM ALBA KÖNYVÉPÍTŐ KFT.
Moszkva Antikvárium Budapest Könyvfelvásárlás

Könyvfelvásárlási lehetőségek

 

Folyamatosan vásárolunk modern, antik és régi könyveket, illetve teljes könyvhagyatékot is. Ezen kívül keresünk papírrégiségeket, kéziratokat, 1945 előtti képeslapokat. Amennyiben szeretne megválni régi könyveitől, akkor nyugodtan keressen minket elérhetőségeinken időpontegyeztetés céljából.

A következőket fogjuk kérdezni Öntől: körülbelül hány darab régi könyvet szeretne eladni, a könyvek témakörét és az ön elérhetőségeit (név, telefonszám).

Ha nagyobb mennyiségű könyvről van szó, akkor szívesen házhoz megyünk akár vidékre is. Átnézzük a könyveket, majd árajánlatot teszünk és amennyiben ez Önnek megfelel, azonnal, készpénzben fizetünk és egyből el is szállítjuk a régi könyveket.

Mivel a könyvfelvásárlás során sok szempontot kell figyelembe venni az ár kialakításánál, ezért előzetes árajánlatot nem áll módunkban adni, csak ha meg tudjuk tekinteni a könyveket személyesen.

Amennyiben 10-20 darab könyvet kíván eladni, érdemes előzetesen egy listát készíteni (szerző, cím), ezt eljuttatni hozzánk, így előzetesen ki tudjuk választani a bennünket érdeklő köteteket.

A kiszállás minden esetben díjtalan.

 

Könyvfelvásárlás menete

1 Kapcsolatba lép velünk régi könyveladás céljából, mely során információkat szerzünk az eladni kívánt könyvek mennyiségéről és témaköréről.
2 Nagyobb mennyiségű könyvek, könyvhagyatékok esetében ingyenesen kiszállunk a címre. 10-20 db esetén egy listát kérünk Öntől, ami tartalmazza az eladni kívánt régi könyvek szerzőit és címeit. Így már csak a minket érdeklő könyveket kell magával hoznia üzlethelyiségünkbe.
3 Felmérjük a régi könyvek állapotát és árajánlatot adunk Önnek.
4 Az árajánlat elfogadása után azonnal, készpénzben fizetünk.
 

Könyvkategóriák


Mesekönyvek Ifjúsági irodalom Művészettörténet Ezotéria Természetgyógyászat Néprajz Természettudományok (fizikai, kémia, földrajz, biológia) Vadászat Útikönyvek Irodalomtörténet Sci-fi Fantasy Krimi Romantikus könyvek Szépirodalom Versek Drámák Történelem Szakácskönyvek Tankönyvek Társadalomtudomány Közgazdaságtan Jog Pszichológia Filozófia Vallás Hobbi Műszaki Sport Szótár Nyelvkönyv Idegen nyelvű könyvek Régi könyvek
 

Könyvek fotói


 

Vásárlóink véleménye

 

"Nagymennyiségű könyvhagyatékkal kapcsolatban kerestem fel a Moszkva Antikváriumot. Már a telefonban nagyon kedves volt kapcsolattartójuk és hamar kiszálltak megtekinteni a könyveket. Alaposan átnézték az összeset és végül szinte majdnem az egészet megvették tőlem, aminek nagyon örültem. Az ár is nagyon korrekt volt, így hasonló esetben biztosan hozzájuk fogok fordulni."

 

"Először néhány régi könyvemet szerettem volna eladni, ezért szinte találomra betértem hozzájuk. Korábban volt már tapasztalatom antikváriumokkal régi könyvfelvásárlás tekintetében, de sosem tapasztaltam még ilyen mértékű segítőkészséget. Az ár is nagyon kedvező volt számomra, amit kínáltak könyveimért. Azóta már néhányszor újra visszatértem és folyamatosan csak nő elégedettségem."

 

"Költözés és helyhiány miatt döntöttem 20-30 db régi könyv eladása mellett. Felkerestem a Moszkva Antikváriumot is több másik antikváriummal párhuzamosan, elküldtem a régi könyvek listáját és érdeklődtem a lehetőségekről. Az összes többi antikvárium sokkal később jelzett vissza mint ők, ezért mellettük döntöttem. Ráadásul sokkal több könyvem iránt érdeklődtek, mint bármelyik másik. Nagyon ajánlom őket, rendkívül szakszerűen, profin dolgoznak és érződik rajtuk a könyvek iránti szeretet."

 

 

A bolt elérhetősége


MOSZKVA ANTIKVÁRIUM - Alba Könyvépítő Kft. - Könyvfelvásárlás

Cím: Budapest 1024, Széll Kálmán tér 3.
Telefon: 06 20 387 4140 (Nagy Andrea)
Nyitvatartás: Nyitvatartás: Hétfő‑péntek: 10:00 ‑ 18:00 Szombat: 9:00 ‑ 13:00
Email: moszkvaantikvarium@gmail.com
Facebook: facebook.com/moszkvaantikvarium
 

Kapcsolatfelvétel

 
Küldés