Moszkva Antikvárium Budapest Könyvfelvásárlás MOSZKVA ANTIKVÁRIUM ALBA KÖNYVÉPÍTŐ KFT.
Moszkva Antikvárium Budapest Könyvfelvásárlás

Antikváriumunk története

 

A Moszkva Antikvárium 2016-ban nyitott, pár lépésnyire a Széll Kálmán tér közlekedési csomópontjától. Bár az üzlet nem túl régóta üzemel, kollégánk több mint húsz éves antikvár felvásárlói tapasztalattal rendelkezik.

 
Moszkva Antikvárium Budapest Könyvfelvásárlás

Filozófiánk

 

Kínálatunkban régi és modern könyvek egyaránt megtalálhatók, igyekszünk minden vásárlói igényt kielégíteni. Személyre szabott tanácsadással segítjük vásárlóinkat a megfelelő könyv kiválasztásában. Amennyiben a keresett könyv nem található meg kínálatunkban, előjegyzést felveszünk és a későbbiekben, ha kapunk egy példányt a kötetből, telefonon értesítjük a vásárlót. Boltunk könnyen megközelíthető, a Széll Kálmán téri metrómegállótól 2 percre található.

 

Tekintse meg könyvkínálatunkat!


Tekintse meg eladó könyveinket a  webáruházban!
 

Fotók


 

Könyvfelvásárlás

 

Ha nagyobb mennyiségű könyvről van szó, akkor szívesen házhoz megyünk akár vidékre is. Átnézzük a könyveket, majd árajánlatot teszünk és amennyiben ez Önnek megfelel, azonnal, készpénzben fizetünk és egyből el is szálítjuk a könyveket.

Mivel a könyvfelvásárlás során sok szempontot kell figyelembe venni az ár kialakításánál, ezért előzetes árajánlatot nem áll módunkban adni, csak ha meg tudjuk tekinteni a könyveket személyesen.

Amennyiben 10-20 darab könyvet kíván eladni, érdemes előzetesen egy listát készíteni (szerző, cím), ezt eljuttatni hozzánk, így előzetesen ki tudjuk választani a bennünket érdeklő köteteket.

A kiszállás minden esetben díjtalan.